FOTOMAÇ

How to Delete FOTOMAÇ. save (41.54 MB)

Published by Turkuvaz Radyo TV Haberlesme ve Yayincilik A.S. on 2024-04-20

We have made it super easy to delete FOTOMAÇ–spor haberleri account and/or app.

Guide to Delete FOTOMAÇ–spor haberleri 👇

Things to note before removing FOTOMAÇ:

  1. The developer of FOTOMAÇ is Turkuvaz Radyo TV Haberlesme ve Yayincilik A.S. and all inquiries must go to them.
  2. Check the Terms of Services and/or Privacy policy of Turkuvaz Radyo TV Haberlesme ve Yayincilik A.S. to know if they support self-serve subscription cancellation:
  3. The GDPR gives EU and UK residents a "right to erasure" meaning that you can request app developers like Turkuvaz Radyo TV Haberlesme ve Yayincilik A.S. to delete all your data it holds. Turkuvaz Radyo TV Haberlesme ve Yayincilik A.S. must comply within 1 month.
  4. The CCPA lets American residents request that Turkuvaz Radyo TV Haberlesme ve Yayincilik A.S. deletes your data or risk incurring a fine (upto $7,500 dollars).


Data FOTOMAÇ Collected from You 🔏
  1. Data Used to Track You: The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:
    • Usage Data
  2. Data Not Linked to You: The following data may be collected but it is not linked to your identity:
    • Usage Data

     

↪️ Steps to delete FOTOMAÇ account:

1: Visit the FOTOMAÇ website directly Here →

2:   Contact FOTOMAÇ Support/ Customer Service:

  1. 23.73% Contact Match
  2. Support channel
  3. Vist Terms/Privacy


Deleting from Smartphone 📱


Delete on iPhone:


  1. On your homescreen, Tap and hold FOTOMAÇ–spor haberleri until it starts shaking.
  2. Once it starts to shake, you'll see an X Mark at the top of the app icon.
  3. Click on that X to delete the FOTOMAÇ–spor haberleri app.

Delete on Android:


  1. Open your GooglePlay app and goto the menu.
  2. Click "My Apps and Games" » then "Installed".
  3. Choose FOTOMAÇ–spor haberleri, » then click "Uninstall".

Have a Problem with FOTOMAÇ–spor haberleri? Report Issue




🎌 About FOTOMAÇ–spor haberleri


1. Ayrıca süper lig dışında La liga, Premier lig, Bundesliga ve diğer liglerden gelişmeler ile, Şampiyonlar ligi, Uefa Avrupa ligi hakkında canlı skor, maç sonuçları, puan durumu, fikstür ile birlikte maç özetleri, transfer gelişmeleri, gol istatistikleri gibi bilgileri Fotomaç mobil uygulamasından takip edebilirsiniz.

2. * Spor Toto Süper lig, Premier lig, La liga, Bundesliga, Şampiyonlar ligi, UEFA Avrupa ligi ve diğer futbol ligleri ile ilgili haberleri, güncel gelişmeleri, maç istatistiklerini, takımlardan transfer gelişmelerini takip edebilirsiniz.

3. * Türkiye basketbol süper ligi, Euroleague ve diğer ligler ile ilgili haberleri, güncel gelişmeleri, maç istatistiklerini, takımlardan transfer gelişmelerini takip edebilirsiniz.

4. Fotomaç Mobil uygulaması ile son dakika spor haberlerini anında öğrenebilir, maç özetlerine tüm ligler ile ilgili fikstür ve transfer bilgilerine cebinizden ücretsiz ulaşabilirsiniz.

5. * Spor gündemine dair son dakika gelişmelerinin yanısıra, tüm ligler ve maçlar ile ilgili, canlı sonuçlar, gol bilgileri ve daha birçok detayda anlık bildirim alabilirsiniz.

6. Süper lig maçları yayınlanırken karşılaşmalar hakkında en özel son dakika haberleri Fotomaç Mobil uygulaması farkıyla takip edebilirsiniz.

7. * Türkiye’nin en çok izlenen spor kanalı A Spor’u 7/24 canlı olarak Fotomaç mobil uygulamasından izleyebilir, TV'de bugün ile tüm televizyon kanallarında yer alacak spor etkinliklerine rahatça erişebilirsiniz.

8. 2000 yılında yayına giren Türkiye’nin bir numaralı spor haber sitesi fotomac.com.tr, futbol başta olmak üzere sporun tüm dallarında güncel ve tarafsız haberleri ile spor gündemine yön veriyor.

9. Ziraat Türkiye Kupası, Süper kupa, Dünya kupası, Avrupa kupası, Euroleague kupası gibi tüm kupa karşılaşmaları ile ilgili tüm gelişmeler anlık bildirimlerle Fotomaç’la cebinizde.

10. * Beşiktaş Haberleri, Galatasaray Haberleri, Fenerbahçe Haberleri, Trabzonspor Haberleri ile ilgili son dakika gelişmelerini takip edebilirsiniz.

11. * Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) resmi yayıncısı olan Turkuvaz Medya Grubu’nun ATV, A Spor ve A2’de yayınladığı tüm maçların özetine, gollerine ve haberlerine ZTK özel sayfasından ulaşabilirsiniz.

12. * Bugünkü Fotomaç sayfasıyla Türkiye’nin en çok satan spor gazetesi Fotomaç’ın içeriğini ve güçlü yazarlarını takip edebilirsiniz.

13. * Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve tüm diğer takımların maçlarını canlı anlatım ve canlı skor ile 90 dakika izleyebilirsiniz.

14. * Süper lig, TFF, A Milli Takım, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Anadolu kulüpleri hakkında anlık bilgileri Fotomaç farkıyla okuyabilirsiniz.



Alternative apps you can try: